سالاد فصل

  کاهو ها رو تا آخر خوب خورد می کنی اون مغز آخرش رو هم پوست می کنی و خورد می کنی توش .<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  اگه دوست داری می تونی چند تا خیار هم توش خورد کنی و گرنه کافیه .

  برای تزئین هم از گوجه و خیار استفاده می کنی و با سلیقه ی خودت خوشگلش می کنی .

  اگه حالش رو هم داری چند تا هویج رو رنده کن رنگ نارنجیش قشنگیه خاصی به سالاد می ده .

 

  این خلاصه ترین سالاد فصل ممکنه اگه داشتی می تونی قاطیه کاهوا یه کمی هم کلم خورد کنی هم سفید هم از اون بنفش ها که نمی دونم چرا می گن قرمز .

  فلفل دلمه ای هم طراوت خاصی داره داشتی واسه تزئین خوب چیزیه .

  راستی بعضیا پیاز هم استفاده می کنن بستگی به ذائقتون داره .

 

  اون قدیما که منم نبودم ظاهرا این مواد بالا فقط توو یه فصل خاصی بوده مثلا تابستون برای همین بهش می گفتن سالاد فصل .

  مدت ها دنبال یه اسم بودم واسه این سالادی که زیاد می خورمش .

 

  رفته بودم یه کش لقمه ای منوش رو که باز کردم نوشته بود پیتزا چهارفصل .

       اوره کا 

 

                       190.jpg

      

 

/ 1 نظر / 12 بازدید
محمد

تیتاب. سالاد فصل. هادی. میتونم تصور کنم لخت از پیتزایی دویده باشی بیرون.